DEDEKTİF GARANTİLİ TAKİP 0535 869 19 09

ADRES TESPİTİ  GARANTİLİ DEDEKTİFLİK 0535 869 19 09

ADRES TESPİTİ
Adres Tespiti
Adres tespiti, hizmetlerimiz arasında bulunan, ağırlıklı olarak icra davası başta olmak üzere boşanma davası, nafaka davası, dolandırıcılık ve ceza davaları gibi pek çok dava için ihtiyaç duyulan bir çalışmadır. Adres bulma araştırmasının ileri aşamasıdır. Pek çok hizmetimiz için temeldir.

Adres tespiti nedir?
Adres tespiti, aranılan kişiler için yaptığımız, adres bulma araştırmasını kapsayan bir yer tespiti çalışmasıdır. Bu çalışmayla özellikle kişiye ait herhangi bir yer bulma yerine, adres doğrulama yapılarak garantili bir yer tespiti hedeflenir. Bu araştırmayla asıl hedeflenen, adres öğrenme ihtiyacı duyulan konularda, herhangi bir şekilde adres sorgulama yapılamayan, kendisini gizleyen, kaçan, saklanan kişilerdir. Böyle bir şüpheniz yoksa sizin için tavsiye edilen ve nispeten ekonomik olan, adres bulma hizmetimize bakmanızı rica ederiz.

ÖĞRENCİ ARAŞTIRMASI EŞİNİZ SİZİ ALDATIYORMU EEE ARAYIN

ÖĞRENCİ ARAŞTIRMASI
Öğrenci araştırma, Öğrenci araştırması, Öğrenci izleme, Öğrenci takibi
Son yıllarda ilkokullara kadar inen suç unsurları... için 
Fiber Dedektiflik
Sigara 
Uyuşturucu
Fuhuş 
Taciz 
Alkol
Hırsızlık 
Şiddet, darp
Siyasi etkileşimler
V.b
Çocuklarınızı korumak için... 
İstenen Bilgiler
Konunun mahiyeti 
Ortamın detay bilgileri 
Varsa muhtemel şüpheliler

EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA HAYATA ŞÜPEYLE BAKMA ARA

 EVLİLİK ÖNCESİ ARAŞTIRMA
Evlilik araç değil amaçtır. Ülkemizde her vatandaş doğar büyür ve bir işe sahip olduktan sonra sevmek sevilmek ister. Bu durum kurumsaldır ve evlilik başlığı altındadır. Kişiler evlenmeden önce belirli durumlara dikkat etmek zorundadırlar ve evlilik öncesi araştırma hizmeti bu gibi durumlarda insanlara dedektifler aracılığı ile hizmet verir.
Evlilik öncesi araştırmaları isminde de geçtiği gibi evlenmeden önce yapılan araştırmalardır. Kişileri, ailelerini, arkadaş çevrelerini ve geçmişlerini araştıran bu hizmet insanlara aydınlık sunar. Her birey evleneceği kişinin nerde yaşadığını ve nasıl kişilerle arkadaşlık kurduğunu bilme hakkına sahiptir. Eş adayının madde kullanımı kumar alışkanlıkları gibi saklanan alışkanlıklarını aydınlatan evlilik öncesi araştırma; aynı zamanda aile içerisinde daha önce gerçekleşmiş olan suçları da tespit eder ve sizleri bilgilendirir.
Evlilik öncesi araştırma eski usul kişilere soru sorma gibi değildir ve kurumsal olmalıdır. Bütün çıplaklığı ortaya koymalıdır. Adayın eski sevgililerine kadar bulmakta olan dedektiflerimiz aynı zamanda şuan ki hayatıyla ilgili doneleri de toplar ve sizlere sunar.
Doğru kişi sadece aşk ve sevgiyle bulunan kişi olmamalıdır. Aile yapıları incelenmeli, hukuki olaylar tespit edilmeli, psikolojik durumu gibi durumlar araştırmalı ve varsa kötü alışkanlıklar tespit edildikten sonra gerekirse tekrar düşünülmelidir evlilik. Unutmayın ki insanlar görüldükleri gibi değildirler.


KAYIP ŞAHIS ÖZEL DEDEKTİF EŞ TAKİBİ UZMAN KADRO GARANTİLİ

KAYIP ŞAHIS
Kayıp Şahıs Araştırması
Günümüzde iletişim ve ulaşım imkânlarının çoğalması ile birlikte bölgesel mesafeler oldukça zaman bakımından kısaldı. İnsanlar arasındaki eskiden yaşanan ulaşım sorunları ortadan bir nebze de olsa kalkarak insanların bir yerden bir yere seyahat etmeleri oldukça kolaylaştı. Ancak 18 yaşını doldurmamış reşit olmayan çocuklar ile yine 18 yaşı altı veya üstü çocuk, genç, yaşlı, akli dengesi yerinde olmayan insanlarımızın hastalıklarından kaynaklanan kendi sağlıksız iradeleri, kandırılmak sureti veya zorla yaşam alanlarını terk ederek kaybolmaktadır. Böyle bir durumlarda canımızdan çok sevip değer verdiğimiz bu insanların hayatlarından endişe ederek bir an önce kendilerini bulma gayreti içerisine gireriz. Sizlerde çok sevdiğiniz yakınlarınız ile ilgili bir kayıp yaşadığınızda öncelikle konuyu ivedilikle yaşamış olduğunuz bölge sınırları içerisinde size en yakın bölgenize yetki alanları içerisinde bölgenize bakmakla yükümlü Adli kolluk birimine (polis karakolu, jandarma karakolu) müracaat edilmelidir. Gerekli müracaatta konu ile ilgili detaylı bilgi verip konu hakkında gerekli araştırma ve tahkikatların yapılması için ihbarda bulunmanız gerekmektedir. Bu ihbarı yaşamış olduğunuz bölgenin adliyesine giderek Cumhuriyet Başsavcılığına hitaben yazılı şikâyet dilekçeniz ile de Müracaat Savcılığına ihbarda bulunabilirsiniz. Ayrıca yapmış olduğunuz ihbarın takipçisi olarak kolluktaki yetkili amirlerden sık sık bilgi almak kendi imkânlarınız ile elde ettiğiniz olay ile ilgili bilgileri yetkili amirlerle paylaşmanız halinde yakınınızın bulunması konusunda yapılan çalışmalara son derece yarar sağlayacaktır.

Eş Takibi Ve Evlilik Öncesi Araştırma --0216 650 97 27

         Bir Evliliğin Sona Ermesi, Bir Yuvanın  Darmadağın Olması Yaşanabilecek En Zor  Anlardan Biridir. Üstelik Sebebi Aldatma  Olduğunda. Aldatılmak ve Aldatmak İki Taraf İçinde Onur Kırıcı Bir Durumdur . Aldatılmak Düşüncesi İnsanı Yer Bitirir, Sadece Evlilik Yaşantısını Değil İnsanın İş Hayatını, Sosyal Hayatını Alt Üst Eder. Kimse Bir Şüphe Yüzünden Yuvasını Yıkmak da İstemez. Kafanızdaki Tüm Şüpheler İçin Bizi Çekinmeden Arayabilirsiniz.Uzman Ekibimiz Eşinizi Gözlem Altına Alıp Sizden Habersiz Kimlerle Görüşüyor, Söylediği gibi mi Yaşıyor Sizin İçin En İnce Ayrıntısına kadar Araştırıp Tüm Cevapları ayrıntılarıyla Size Belgeler İle  Sunalım. 

 Eş Takibi Ve Dedektiflik Süreç Aşamaları. 0216 650 97 27

 Eş Takibi Ve İhanet Tespitini İnce Detaylarına Girmeden Bahsetmek Gerekirse..
Uzman Ekibimiz  Eş Takibine Başlamadan Önce Takip Edilecek Kişi Veya Kişiler Hakkında Detaylı Bilgileri Başvuruda Bulunan Kişiden Alınmasıyla

Bosanma Ve Velayet Davalari 0535 869 19 09


Boşanmak evlenmek kadar doğal bir durumdur. Kimse evlenip aile kurarken boşanmayı planlamaz. Günümüzde çeşitli nedenlerden
dolayı Ve ekonomik şartlardan dolayı boşanma olayları hızla artmaktadır. Boşanma davalarınız da avukatınızın yanı sıra özel
dedektiflik şirketlerinden delil toplama konusunda yardım almanız gerekebilir.

   Özellikle aldatılma gibi bir boşanma gerekçeniz var ise mahkemeye sunacağınız deliller ile kısa sürede sonuca ulaşmanız mümkün olacaktır. Boşanma süresi boyunca çiftlerin karşılık maddi veya manevi beklentilerini bu deliller belirleyecektir.Siz de aldatıldığınızı düşünüyor,biliyor fakat boşanmak için elinizde hiç bir kanıt bulunmuyorsa

Evlilik Öncesi Araştırma 0535 869 19 09

   
 Son yıllarda evliliklerin boşanma ile neticelenmesi sonucu boşanma oranları hızla artış göstermektedir. Böyle bir durum söz konusu olduğundan evlilik arifesinde olan kişilere By Dedektiflik olarak atacakları bu önemli adımda doğru eş seçimi hususunda yardımcı olmak ve evlilik gibi kutsal bir müessesenin daha sağlam temeller üzerine kurulmasında dedektiflik şirketimizden yardım almanız işinizi daha da kolaylaştırır.

      Dedektiflik şirketimiz evlilik Arifesinde olan kişilerin evlenecekleri şahıs hakkında sizden önce olan yaşamıyla ilgili bilgi edinmenize yardımcı olmaktadır.Büyük hayaller kurduğumuz evlenme düşüncesini nasıl bir insanla hayat kuracağınızı belli bir zaman sonra düşünmeye başlarız. Evleneceğiniz Şahısa

Şirket Araştırması 0216 650 97 27

Türkiye'deki iş dünyasında mali suç ve yolsuzluklarda büyük bir patlama yaşanmakta.Ortaklık kurmak istediğiniz veya kurduğunuz firma ile anlaşma yapmadan önce konusunda uzman kişilerden yardım almak gerekebilir. Bizlerde bu hususta şirketlerin ortaklık kuracak olduğu şirket ve firmaların ticari geçmişiyle ilgili tüm bilgileri sizler için çok titiz araştırmalar ile gerçekleri size sunmaktayız.

Alacaklısı olduğunuz şirket , firma , bayi , ve acentelere ulaşamama gibi bir durum söz konusu olduğunda alacaklı olduğunuz şahısların adreslerini veya yeni bir firma ile faaliyet gösteriyorlarsa adreslerine, mal varlıkları ve ihtiyacınıza yarayabilecek tüm evrakları yasal yollardan elde edip sizlere sunuyoruz.

Yasal Özel Dedektif Tutmak 0535 869 19 09

Hayatımızın bazı dönemlerinde en yakın çevremizde bulunanlara bile anlatamadığımız maddi veya manevi yönden  sıkıntılı ve içinden çıkamadığımız durumlar ile karşılaşabiliyoruz. (aldatılma, boşanma, dolandırıcılık, hırsızlık v.b..)   Bu gibi durumlarda çözüm için dedektiflik şirketlerinden yardım talebinde bulunulabilir, en yakınımıza bile anlatamadıklarımızı bir özel dedektife anlatmak durumunda kalabiliriz. Peki bir özel dedektif tutarken nelere dikkat edilmeli?  Nasıl bir özel dedektif seçimi yapılmalı?  Bu soruların cevaplarını bilmenizde fayda varıdır.

Özel Dedektif Tutarken Nelere Dikkat Edilmeli ?
Ülkemizde henüz özel dedektiflere ait bir yasa çıkmamıştır. 1994 tarihli 3963 sayılı Özel Dedektiflik Yasası, TBMM'since kabul edilip yasalaşmasına müteakip, resmi gazetede yayınlanmak üzere C. Başkanlığına gönderilmiş, fakat anayasamızın 89. maddesine dayanarak tekrar görüşülmek üzere genel kurula yönlendirilmiştir. Tasarı halinde kalan özel dedektiflik kanunu halen Türkiye Büyük Millet Meclisi arşivinde beklemektedir. Ülkemizde yasası olmayan Özel Dedektiflik mesleğinin, dedektiflik hizmeti verenlerin kanunlara aykırı olarak çalışması anlamına gelmemektedir. Şu an için ülkemizde yasal

Ögrenci Takibi  0216 650 97 27

     
 Sevgili anne ve babalar günümüz Türkiyesin de ve içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar içinde çocuk okutmanın ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu bilmekteyiz. By Dedektiflik olarak en kıymetli varlıklarımız evlatlarımızın geleceğe yönelik atacağı adımlarda siz değerli anne ve babalarımıza yardımcı olmak isteriz.

       Sizlerin de bildiği gibi yazılı ve görsel basında ilk öğretim çağına kadar inen narkotik olaylar, alkol, sigara, hırsızlık, ve cinsel suçlar gibi tehlikeler evlatlarımızı beklemektedir. Bu noktada Profesyonel bir Dedektiflik şirketlerinden yardım almanız gerekebilir.

          By Dedektiflik olarak evlatlarımızın toplum içinde saygın bir yere gelebilmesi için endişelendiğiniz konularda uzman ve deneyimli ekibimiz ile çocuklarınızın attığı her adımı okul içinde ve okul dışında geçirdiği zaman zarfında çocuklarınızı gözlemleyip kimlerle arkadaşlık yaptığını, nerelere takıldığını kötü alışkanlıkları olup olmadığını sizler için ekibiz ile araştırıp aklınızdaki tüm soru işaretlerine son verelim.



Yorumlar

  1. Casinos Near Casinos Near Casinos, Pittsburgh - Mapyro
    Find Casinos Near Casinos 아산 출장샵 in 속초 출장안마 Pittsburgh, PA near 안양 출장안마 Casinos, Pittsburgh 안성 출장마사지 Hotels. Riverboat 충청북도 출장샵 Casino Hotel. Riverboat Casino Hotel.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder